Over ons
Ontstaan
Opgericht in 1985 door Maurice Van Hoof als een specialist in het aanbieden van fast food concepten. Maurice had ervaring aangezien hij aan de basis lag van de opstart van één van de grootste leiders in fast food hier in België.
Sinds 1996 is het bedrijf gevestigd in de instrustriezone van Mechelen Noord. In 2002 heeft Maurice de fakkel doorgegeven aan zijn zoon Harry Van Hoof. Daarna is het bedrijf sterk gegroeid en uitgebreid naar een nieuw gebouw in de buurt.
Sinds eind 2021 maakt Foster Fast Food deel uit van de Bidfood groep, met Harry als site manager.
Fast Food specialist
Bent U opzoek naar een specifiek product of de juiste apparatuur? Wij denken in elke fase met U mee en geven advies op maat. Voor uw zoektocht kan U bij ons terecht.
BRC Certificaat
Als leverancier van voedingsmiddelen voldoet Foster Fast Food aan de eisen van een BRC-certificatie.
Kort samengevat zijn dit de eisen:
- Voedingsnormen van verhandelde producten naleven
- Gemotiveerd HACCP-systeem opstellen
- Gedetailleerd kwaliteitsbeheersysteem opmaken
- Normen voor inrichting van gebouwen en installaties, goede hygiënische praktijken en productie naleven
- Het food defense plan naleven
Kwaliteit & smaak
Foster Fast Food draagt kwaliteit hoog in het vaandel. We leggen de lat hoog voor onszelf en voor onze leveranciers. Onze producten worden meestal gemaakt volgens onze eigen specificaties, en elke leveranciers wordt vooraf grondig gescreend. Die focus op kwaliteit leverde ons in 2010 een BRC-certificaat op.